Livets rytm

Kloka ord finns det gott om :)
- det gäller att man stannar upp och lyssnar, även på det som inte sägs alla gånger - det kan vara orden bakom meningarna, kroppsspråk, handlingar el.dyl.
Så lev varje dag med passion & mening. Hitta det som ger dig energi, för energin är vår mest värdefulla tillgång - inte tiden som många tror.
Tiden har sin tid, med dygnets 24 timmar. Ingen får mer tid, ingen får mindre tid hur vi än vrider och vänder på det. Hitta istället en rytm som tillåter dig att utvecklas och återfylla din energi. Med andra ord är livet är för kort för att levas halvhjärtat och att förlora sig själv i vardagens slit och stress.

Ge dig möjligheten att ägna dig åt det som är värt engagemanget - det tänker jag göra hädanefter!

Välkommen till min nya blogg!

Kände för att börja blogga- fick en slags insikt som gjorde att jag vill återuppta min hemsida, börja skriva ( å varför inte blogga....) samt göra kreativa saker.

Har insett att det som ger mig mening med livet är den passion och rytm jag lever i - att finna energi som återfyller mina depåer. Att leva är att ha mod att göra det man är skapt att göra, dvs det som känns i själen- det som gör en lycklig....när man känner sig så där uppfylld av glädje och en slags tidlöshet. Brukar alltid ha Carpe Diem som en slags "dänga", men det säger mycket- Fånga dagen- gör den till din! Även om det inte ser ut idag som ditt mål är så är det endast du som kan påverka vägen dit. Måttet på ditt liv är ett mått på ditt mod.
Det är alltså ditt val om du vill påverka livets gång - Det är livets största sanning och även den tuffaste läxan. En skrämmande tanke men samtidigt väldigt befriande. Det ger mig möjligheten att vara mig själv och leva ett liv som jag vill leva.

Carpe Diem


RSS 2.0